Nyt on sitten treenikausikin avattu ja hyvin pyyhkii.

Tokossa Ruska keskittyi viime kerralla ilmiömäisen hyvin, en meinannut millään uskoa että sehän kuuntelee... KOKO ajan. :) Osasyynä voi toki olla, että Ruskalle niiiiiin ihana ohjaajamme Johanna oli matkoilla, eikä ollut paikalla. Ruska kun menee yleensä onnesta sekaisin kun Johanna vaan vilkaiseekin sitä. :P

Viimeksi treenattiin hyppyä ja ruutua ja lopuksi ohiteltiin ringissä ja samoin otettiin ringissä luoksetuloa. Saatiin moitetta siitä, etten luota Ruskaan, vaan näytin sille käsimerkillä "odota"- käskyä kun kävelin siitä poispäin. Toisella kertaa onnistuin hillitsemään käteni ja kyllähän se siellä pysyi ilman käsimerkkejäkin... Ainakin tällä kertaa! ;)

Agiliitelykin on nyt vihdoin aloitettu ja se vasta mukavaa onkin. Ollaan oltu kolmissa treeneissä ja esteistä olemme käyneet läpi hyppyä, pituutta, muuria, keppejä (6 keppiä), puomia, putkea ja viimeksi A:ta. Puomi hieman jännitti kun sitä toisissa treeneissä ekan kerran otettiin, mutta eilen se meni jo kuin ei siinä mitään outoa olisi koskaan ollutkaan. Fiksu likka. Ja Ruskassa on todella pitelemistä... Sitä pitää koko ajan toppuutella että se EI mene esteelle, ainakaan enne lähtölupaa... :D  Niin ja ohjaajan mielestä meissä (vai meinaskohan vaan koiraa) ;) on potentiaalia ja toivoi et ei hukattais sitä. No, ei ole tarkoitus... Ensi keralla otetaan pussi, mikäli ei sada vettä niinkuin kahdella edellisellä kerralla.

Tästä on hyvä jatkaa! :D